Request Brassband Amsterdam logo

Surinaamse Brassband

BOEK ONze Surinaamse brassband Voor de leukste ervaring !

Surinaamse Brassband

Request Brassband is een Caribische en Surinaamse brassband die bekend staat om hun opzwepende en energieke optredens. De band is opgericht in Amsterdam, in 2016 en bestaat uit jonge talentvolle muzikanten die vol passie en toewijding spelen.

De band wordt geleid door arrangeur Valerio de Gama, die bekend staat om zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren tot een uniek en opwindend geluid. Request Brassband speelt een breed scala aan muziekstijlen, waaronder Caribische, Surinaamse, Braziliaanse en Afrikaanse ritmes. Het repertoire van de band omvat zowel traditionele als moderne muziek, en ze zijn in staat om verzoeknummers te spelen en zich aan te passen aan de speciale wensen van het publiek.

De optredens van Request Brassband zijn altijd een spektakel. De bandleden drummen en dansen met passie en precisie, en hun optredens zijn visueel indrukwekkend en vol theater.

Het publiek wordt meegevoerd door de energie en vitaliteit van de band, en er wordt altijd veel gedanst en gefeest. Request Brassband treedt op bij verschillende gelegenheden, waaronder bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen, parades en wijkfeesten.

Hun optredens zijn altijd een hoogtepunt van het evenement en laten een blijvende indruk achter op het publiek. Met hun unieke geluid, hun passie en toewijding en hun vermogen om het publiek te vermaken, is Request Brassband een van de meest populaire en geliefde bands in de Caribische muziekscene.

Hun optredens zijn een feest voor alle zintuigen en laten iedereen achter met een glimlach op het gezicht en een herinnering die ze nooit zullen vergeten.

Bekijk ook onze andere Pakketten

Caribische fanfare

Samba shows

Caribische Brassband

Boekings formulier

Vul het onderstaande formulier in om de beschikbaarheid en we nemen binnen 24 uur contact met u op.
Open chat
💬 Kan ik u helpen ?
Brassband boeken ?