Caribische Brassband Uw eerste keuze voor authentieke Caribische brassband muziek. Onze ervaren muzikanten brengen dynamische Soca, Calypso en Reggae ritmes direct naar uw evenement.

Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten en culturele festivals, Request brassband garandeert een onvergetelijke ambiance vol Caribische flair.

12 +
Jaar ervaring
0 +
Formaties
0 +
Happy clients
0 +
Top beoordelingen

Caribische brassband Voor al uw evenementen!

Caribische brassband. Caribische brassband boeken.
jgddsamba 2.
De nummer 1 Caribische brassband boeken.

Kies het juiste pakket voor jou!

Caribische Brassband

Welkom bij de Caribische Brassband, waar we de zon, zee en de warme ritmes van het Caribisch gebied naar jouw evenement brengen!

Onze band bestaat uit getalenteerde muzikanten die expert zijn in het spelen van een verscheidenheid aan Caribische muziekstijlen, waaronder Salsa, Reggae, Soca, Calypso en meer. Onze muziek zal ongetwijfeld de voetjes van jouw gasten aan het dansen krijgen en zorgen voor een onvergetelijke sfeer op jouw evenement.

Onze brassband is perfect voor elk feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen die een Caribische sfeer vereisen. We zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitenoptredens en kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes.

Bovendien brengen we niet alleen muziek, maar ook een feestelijke sfeer met ons mee. Onze muzikanten dragen kleurrijke Caribische kleding en dansen terwijl ze spelen om een ​​extra feestelijke sfeer te creëren.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog de Caribische Brassband en laat ons jouw evenement omtoveren tot een Caribisch feest dat niemand zal vergeten!

Bekijk onze scherpe Tarieven !

Bij Request Brassband zijn onze tarieven exclusief reiskosten. Facturen worden opgesteld en zit 9% btw op. De duur van onze optredens varieert tussen 10 en 30 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur. We accepteren ook cashboekingen. Voor meer informatie staan we tot je beschikking.

Basis formatie

400,-
 • 1 Dirigent
 • 4 Percussionisten
 • 1 Trompettist

Medium formatie

600,-
 • 1 Dirigent
 • 5 Percussionisten
 • 1 Trompettist
 • 1 Trombonist
Meest geboekt

Grote formatie

1500
v.a
 • 1 Dirigent
 • 8 Percussionisten
 • 2 Trompettisten
 • 2 Trombonisten
 • 2 Samba Danseressen

Bekijk onze Caribische brassband Garanties!

Consistentie en Kwaliteit Verzekerd

Caribisch Op Maat

 

Onze getalenteerde muzikanten brengen een breed spectrum van Caribische muziekstijlen, waardoor uw evenement een authentieke en levendige sfeer krijgt. Vertrouw op ons voor topkwaliteit optredens die uw verwachtingen overtreffen.

UW GARANTIE VOOR EEN SPETTEREND FEEST

Dress to impress

 

Onze muzikanten verschijnen in kleurrijke en stijlvolle outfits, passend bij de vrolijke en energieke uitstraling van de Caribische cultuur. Of het nu een festival is of een intiem feest, onze kleding verhoogt de feestvreugde.

GENIET ZORGELOOS VAN UW EVENEMENT

All-Inclusive

 

Met onze complete service hoeft u zich geen zorgen te maken over de muzikale invulling. Wij verzorgen alles, van professionele geluidsinstallaties tot een naadloze integratie in uw evenement.

Veelgestelde Vragen

De Caribische Brassband speelt een verscheidenheid aan Caribische muziekstijlen, waaronder Salsa, Reggae, Soca, Calypso en meer.

Onze band is geschikt voor elk soort feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen die een Caribische sfeer vereisen.

Onze brassband kan variëren in grootte, afhankelijk van jouw vereisten en budget. We hebben een minimale bezetting van 4 muzikanten en kunnen oplopen tot 35 muzikanten.

Ja, we zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitenoptredens en kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes.

De duur van ons optreden kan variëren, afhankelijk van jouw vereisten. We bieden verschillende pakketten aan die variëren van 5 minuten tot 30.

Ja, we kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes en ons repertoire afstemmen op jouw wensen.

We raden aan om ons zo vroeg mogelijk te boeken, idealiter enkele weken voor het evenement, om ervoor te zorgen dat we beschikbaar zijn op de gewenste datum. Last minut is ook mogelijk.

Ja, we zijn altijd blij om verzoeknummers te spelen en doen ons best om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geef ons gewoon op tijd door welke nummers je graag zou willen horen!

Samba shows

Jazz show

Caribische fanfare

Boekings formulier

Vul het onderstaande formulier in om de beschikbaarheid en we nemen binnen 24 uur contact met u op.
Open chat
💬 Kan ik u helpen ?
Brassband boeken ?