Request Brassband Amsterdam logo

Caribische brassband huren

Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten en culturele festivals, Request brassband garandeert een onvergetelijke ambiance vol Caribische flair.

JAAR Expertise
12 +
Muzikanten
0 +
Happy clients
0 +
Top beoordelingen
0 +
Video afspelen

Het optreden

Welkom bij de Caribische Brassband, waar we de zon, zee en de warme ritmes van het Caribisch gebied naar jouw evenement brengen!

Onze band bestaat uit getalenteerde muzikanten die expert zijn in het spelen van een verscheidenheid aan Caribische muziekstijlen, waaronder Salsa, Reggae, Soca, Calypso en meer. Onze muziek zal ongetwijfeld de voetjes van jouw gasten aan het dansen krijgen en zorgen voor een onvergetelijke sfeer op jouw evenement.

Onze brassband is perfect voor elk feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen die een Caribische sfeer vereisen. We zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitenoptredens en kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes.

Caribische brassband huren voor jou event!

Video afspelen over De Impact van een Brassband op Uw Evenement

Over ons

Onze brassband is perfect voor elk feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen die een Caribische sfeer vereisen.

We zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitenoptredens en kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes. Bovendien brengen we niet alleen muziek, maar ook een feestelijke sfeer met ons mee. Onze muzikanten dragen kleurrijke Caribische kleding en dansen terwijl ze spelen om een ​​extra feestelijke sfeer te creëren.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog de Caribische Brassband en laat ons jouw evenement omtoveren tot een Caribisch feest dat niemand zal vergeten!

dansvloer of een meer ingetogen setting, wij passen ons repertoire moeiteloos aan om de perfecte soundtrack te bieden voor uw specifieke wensen.

Pakketten

Vue Swiper Card Slider with List

{{ card.title }}

{{ card.subTitle }}

{{ card.text }}

Boek nu !
  • {{ item }}
  • {{ item_con }}

Bij Request Brassband zijn onze tarieven exclusief reiskosten. Facturen worden opgesteld en zit 9% btw op. De duur van onze optredens varieert tussen 10 en 30 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur. We accepteren ook cashboekingen. Voor meer informatie staan we tot je beschikking.

Onze

Pakketten

Kleine formatie

4-5 Muzikanten

Uitermate geschikt voor intieme vieringen zoals verjaardagen.

75% KIEST VOOR DIT PAKKET

Middel Formatie

5-7 Muzikanten

Ideaal voor zakelijke evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Special Request

8+ Muzikanten

De ultieme show precies zoals jij het wilt! You name it, we make it happen.

BOEK ONS NU Voor de leukste ervaring !

Request Brassband

Jazz band

Samba Show

Caribische Fanfare

Samba band

De Caribische Brassband – Gespecialiseerd in Energizers, Spectaculaire Shows en Onvergetelijke Momenten! 🎶🌟

Onze passie en professionaliteit staan garant voor een onvergetelijke ervaring.  

Ervaar de unieke sfeer met Valerio De Gama’s Caribische jazz, perfect voor uw evenement. Boek nu en laat uw gasten genieten van relaxte Caribische  trompetklanken en top entertainment.

Bent u op zoek naar een betoverende Samba show om uw evenement te laten stralen? Onze gepassioneerde Samba performers brengen de opwinding en energie van Brazilië naar uw locatie.

Onze spectaculaire shows zullen uw gasten in vervoering brengen en hen laten dansen op de meeslepende ritmes van Samba.

Caribische Blazers – Tropische Klanken & Verleidelijke Melodieën! 🌴🎷🎺

Verlangt u naar de betoverende klanken van de Caribische eilanden? Onze virtuoze blazers, met hun meeslepende melodieën nemen u mee op een muzikale reis naar de tropen. Voel de warmte en ervaar een ongeëvenaard genot voor uw zintuigen.

Op zoek naar de onmiskenbare opwinding van Samba in een intieme setting? Onze kleine Samba band biedt pure, onvervalste Samba-klanken om uw evenement te laten swingen. Voel het ritme, dans met ons mee.

🔥 Breng de Samba-sfeer naar uw feest!

Veelgestelde Vragen

De Caribische Brassband speelt een verscheidenheid aan Caribische muziekstijlen, waaronder Salsa, Reggae, Soca, Calypso en meer.

Onze band is geschikt voor elk soort feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen die een Caribische sfeer vereisen.

Onze brassband kan variëren in grootte, afhankelijk van jouw vereisten en budget. We hebben een minimale bezetting van 4 muzikanten en kunnen oplopen tot 35 muzikanten.

Ja, we zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitenoptredens en kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes.

De duur van ons optreden kan variëren, afhankelijk van jouw vereisten. We bieden verschillende pakketten aan die variëren van 5 minuten tot 30.

Ja, we kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en publieksgroottes en ons repertoire afstemmen op jouw wensen.

We raden aan om ons zo vroeg mogelijk te boeken, idealiter enkele weken voor het evenement, om ervoor te zorgen dat we beschikbaar zijn op de gewenste datum. Last minut is ook mogelijk.

Ja, we zijn altijd blij om verzoeknummers te spelen en doen ons best om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geef ons gewoon op tijd door welke nummers je graag zou willen horen!

Boekings formulier

Vul het onderstaande formulier in om de beschikbaarheid en we nemen binnen 24 uur contact met u op.
Open chat
💬 Kan ik u helpen ?
Brassband boeken ?